tiistai 6. helmikuuta 2007

Tiistain kuulumisia


Onpahan ollut melkoisen kirpakka päivä tänään!
Kylmät väreet menivät selkää pitkin aamulla jo pelkästään katsoessa lämpömittaria, joka muuten näytti Akaan Toijalassa -25ºC! Itse taidan olla lämpimämpien ilmojen ihmisiä. Olen huomannut, että parhaan toimintakykyni saavutan, kun lämpöä on enemmän kuin -5 astetta. :-)

"Pikkupakkasista" huolimatta en kuitenkaan jäänyt kotiin lämpimän peiton alle (Vaikka mieli hetken jo tekikin!), vaan suuntasin kulkuni kohti vanhaa yläastettani ja lukiota, jossa luvassa oli oppilaiden järjestämä vaalipaneeli. Toijalan yhteiskoulun opiskelijat olivat etukäteen valmistelleet mieltään askarruttavia kysymyksiä, joiden pohjalta paneelia vetivät lähes ammattimaiseen tyyliin kaksi lukion edustajaa.
Pakko myöntää, että hivenen tuli ikävä omia lukioaikojaan.

Vaalipaneeliin varatut kaksi tuntia meni nopeasti. Opiskelijoita tuntui ennen kaikkea kiinnostavan opintotukiasiat ja nuorisotyöllisyyden tilanne, mutta myös kansainväliset asiat, kuten EU:n rooli, NATO-kysymys ja ilmastonmuutos herätti kiinnostusta.
Meille demareillehan nuorisotyöttömyyden poistaminen on niin tärkeä asia, että se on kirjattu mukaan tulevan vaalikauden tavoitteisiimme. Nuorisotyöttömyys on vakava asia, joka pahimmassa tapauksessa johtaa nuoren syrjäytymiseen ja muihin sosiaalisin ongelmiin.
Työ on avain ihmisten hyvinvointiin ja siksi meidän ensisijaisia tavoitteita onkin täystyöllisyyden saavuttaminen.

Vaalipaneelista matka jatkui kiireellä kohti Tamperetta, jossa vedettiin Pirkanmaan demariehdokkaiden ja vaalipäällikköjen kanssa tapahtuma-aikoja ynnä muita ajankohtaisia asioita hieman yhteen. Palaverista jäi erinomainen fiilis, sillä yhteishenki koko porukan kesken on todella hyvä.
Onhan meillä kaikilla tietysti yhteiset tavoitteetkin: me haluamme, että SDP saa jatkaa menestyksekästä hallitustyöskentelyään - mieluiten Suomen suurimpana puolueena!

No, niinkuin vpj. Viitanen aina muistuttelee:
Äänestäjät ovat tässäkin asiassa ratkaisevassa asemassa ja viime kädessä he tekevät päätöksen siitä, olemmeko luottamuksensa arvoisia.

Itse henkilökohtaisesti puhkun intoa ja hädin tuskin maltan odottaa tulevia koitoksia!


Nyt on aika latailla akkuja yön yli..

..kauniita unia!
Ai niin, kuvassa muuten komeilee perheen karvademari, Inka 1,5 v.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin meni paneeli!

Anonyymi kirjoitti...

Ok kova Bro

Anonyymi kirjoitti...

Kenen mutsi